Go to Top

Splošni pogoji

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom izboljšave delovanja in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen  Več o piškotkih.

Piškotki

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013 je v slovenski prostor prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov. Uporaba piškotkov je po novem mogoča le na podlagi privolitve uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne tekstovne datoteke na vašem računalniku, v katerih se shranjujejo informacije o tem, kolikokrat obiščete našo stran in kaj vas v teh obiskih zanima. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov oz. informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Zakaj so piškotki potrebni?

S pomočjo piškotkov vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo na spletni strani.

Osnovne funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. V spletnih trgovinah se namreč v piškotke beležijo izdelki v nakupovalni košarici, priljubljeni izdelki, ostali podatki o nakupu itd.

S pomočjo piškotkov lahko beležimo statistiko spletne strani in tako lažje odkrijemo in odpravimo morebitne napake ter vam ob naslednjih obiskih ponudimo boljšo vsebino oz. primernejšo ponudbo.

Nekateri piškotki so nujno potrebni za samo delovanje spletne strani.  Potrebujemo jih že, če želimo spremljati obisk z Google Analytics.

Seznam piškotkov

Ime piškotka ,           namen ,  izvor piškotka ………………………..

Onemogočenje piškotkov, vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.
Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Chrome

Firefox

Internet Explorer 9

Internet Explorer 7 ali 8

Opera (stran v angleškem jeziku)

Safari (stran v angleškem jeziku)

Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.

Leave a Reply